vineri

Bonusuri

Ce poti face cu aceste bonusuri oferite de catre casele de pariuri ?
In primul rand cu aceste bonusuri iti poti dubla profitul la pariurile sportive !
Cum poti face acest lucru ?
1. De exemplu acesta casa (Bet365) ofera un bonus de 100% la primul deposit pana la suma de 100 Ron deci in (Bet365) daca depui 100 Ron in contul dumneavoastra veti avea 200 Ron.
2. De exemplu acesta casa (Pinnacle) ofera un bonus de 50% la primul deposit pana la suma de 100 Euro deci in (Pinnacle) daca depui 100 Euro in contul dumneavoastra veti avea 150 Euro.
3. De exemplu acesta casa (Betfair) ofera un bonus de 50% la primul deposit pana la suma de 100 Euro deci in (Betfair) daca depui 100 Euro in contul dumneavoastra veti avea 150 Euro.
3.Deci cu 300 Euro ai tai depozitati poti face un profit de 200 Euro dupa aceasta lectie vei avea in locul celor 300 depozitati, un minim de 450 Euro ! Acum iti voi spune cum poti ramane cu acesti banii plus un profit favorabil ! Ati observat pe majoritatea siturilor cum ca pariezi pe o "cota de 2" si ai 50% sansa de castiga, intradevar ai 50% sansa de castig daru toate aceste situri din motive bine intemeiate (adica pierderea ta profitul lor) au uitat sa metioneze ca aceste bonusuri e obligatoriu sa le joci de mai multe ori. Asa ca ce iti voi spune este 100% sigur teoretic si practic.
Dar pentru aceasta strategie e nevoie sa aveti cunostinte despre pariuri sigure numite arbitraje.
   In cateva cuvinte iti voi spune ce sunt si cum faci aceste pariuri sigure numite arbitraje !   
1. Pariurile sigure sunt diferenta de cote dintre 2 sau mai multe case.  
2. Aceste pariuri le veti gasi printr-un program oferit de noi sau chiar si de alte situri ce ofera aceasta oportunitate de a castiga la Pariuri Sportive.   
Pariul Sigur are la baza parierea fiecarui pronostic dintr-un meci anume.    
Ca exemplu voi lua un meci din Romania si adica (Steaua - Cfr Cluj), in acest meci prin programul oferit de noi veti gasi cote diferite in diferite case de pariuri, care daca pariem prin calcularea sumelor cu programul oferit de catre noi veti avea un profit favorabil.   
Si va voi da acest exmplu matematic despre ce este pariul sigur.
 Exemplu: Steaua Egal Cfr Cluj 1 (cota 2,5) x (cota 2,5) 2 (cota 2,5)   
Deci daca pariem pe pronosticul 1 (Steaua) care are cota de 2,5 suma de 100 Euro castigul va fii de 250 Euro pentru a putea fi sigur ca nu pierdeti acesti banii veti acoperii restul pronosticurilor si adica x(Egal), 2(Cfr Cluj) punand urmatoarele sume care tot in profit va vor duce 1 x(Egal )= cota 3,25 * 77 Euro = 250 Euro 2 (Cfr Cluj)= cota 4 * 62 Euro = 248 Euro    
Si suma totala pariata va fii de 238 Euro deci veti avea un profit de 10 Euro la aceast pariu.     Si acum ca am lamurit pariul sigur revenim la ce putem face cu acest bonus !   
Pe langa acei 10 Euro profit veti avea si valoarea bonusului ca si profit.
Cum ? Foarte simplu acel bonus in combinatie cu pariurile sigure iti vor aduce un profit foarte frumos intr-un timp foarte scurt
    Va multumim ca ati citi si cand veti pune in practica aceasta strategie iti uram succes si in cazul in care esti mai multumit de cat am putut noi sa iti explicam te rugam arata si la altii aceasta strategie care zic eu ca e "Unica" !    
In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne contactati !    
Multumesc pentru intelegere si timpul acordat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu